Pippuripihvit

  • 600g mureaa naudan sisäfileetä
  • margariinia
  • rypsiöljyä
  • 3 dl kermaa
  • 2 rkl rouhittua pippuria (musta-,viher- ja rosépippuria)
  • 2 rkl sinappia (ei makeaa)
  • suolaa
  • hienonnettua persiljaa

Ota sisäfilee huoneen lämpöön n. ½ tuntia ennen paistamista ja leikkaa se neljäksi n. 2 cm:n paksuiseksi pihviksi. Laita kuumalle paistinpannulle margariinia ja rypsiöljyä. Kun rasva on kauniin ruskeaa, laita pihvit pannulle. Paista pihvejä kolme-neljä minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää pannulle sinappi, pippurit ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kerma saostuu sopivaksi kastikkeeksi. Koristele rouhitulla pippurilla ja hienonnetulla persiljalla.