- 4kpl ankankoipea
- oliiviöljyä
- 1 rk timjamia
- 1 rk rosmariiniä
- suolaa ja mustapippuria
Laita ankankoivet uunivuokaan. Kaada päälle oliiviöljyä niin, että ankankoivet peittyvät. Mausta revityillä yrteillä, suolalla ja mustapippurilla. Paista 120 asteisessa uunissa ja kypsennä n, 5 tuntia. Ennen tarjoilua ota koivet poissa rasvasta ja paahda grillivastuksen alla pinta rapeaksi. Voit myös valmistaa tuotteet etukäteen ja lämmittää uunissa 175 asteessa 10 minuuttia.
Yrttikuskus
- 3 dl kuskusta
- 3 dl vettä
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 0,5 dl hienonnettuja yrttejä maun mukaan. ( minttu ,timjami, basilika, persilja, yms)
- kurkumaa. kuminaa, suolaa ja mustapippuria
Mittaa kuskukset vuokaan. Kiehauta vesi ja kaada kuskuksien päälle. Anna turvota ohjeen mukaan ja lisää joukkoon kaikki muut aineet.
Resepti: Keittiömestari Markku Ojala Ravintola Taivaanranta