Etusivu

Tervetuloa Vuorisen lihakaupan sivuille!

Valikoimiimme kuuluu noin puolentuhatta nimikettä tuorelihoista pakasteisiin. Erikoisuuksiin kuuluvat mm. riekot ja kyyhkyt. Toimitamme tarvittaessa tuotteita myös perusvalikoimamme ulkopuolelta. Lue lisää tuotteet -sivulta.
Laatu ja palvelu on tärkeimpiä ominaisuuksiamme.


Tällä viikolla palvelemme maanantaista torstaihin 9:00-17:00.

21.6.2021
Vielä kerkeää tilaamaan rosvopaistin juhannukseksi.
Tervetuloa ostoksille Lahden kauppahalliin.
Support your local.


Tänään taas saatavilla Ravintola Maestron herkullisia raakamakkaroita.

17.6.2021
Makuina: savujuusto ja kana. Tervetuloa ostoksille Lahden kauppahalliin.
Support your local!


Nyt saatavilla Jussipussi!

Sisältää 1kg possun ulkofile pihvejä hunaja valkosipuli marinadissa. 1 kg broilerin filepihvi fantasia marinadissa. 2pkt sörkan grilleri makkaraa ja Juustokellari Räsänen Ky:n 2x100g grillijuusto. Kaikki tuotteet ovat kotimaisia. Hintaan 35€/pussi. Tilaa ennakkoon 22.6. mennessä numerosta 037822414 tai sähköpostitse jarkko.laaksonen@phnet.fi ja varmista että saat Juhannuksen parhaan grillipussin.


Vapaasti kasvatettua lähilihaa Vuoriselta joka päivä!

Asikkalassa Vetikon tilalla kasvatetaan perinteisesti hyvinvoivan naudan lihaa. Karja saa laiduntaa onnellisena ja vapaana ympärivuotisesti. Pihattorakennuksessa on ruhtinaallisesti tilaa lepäilyyn. Ruokaa on saatavana rajoittamattomasti ja se on itsetuotettua sekä laadukasta.
Valtaosa karjasta on Suomen alkuperäiskarjaa: Itä-Suomen karjaa eli kyyttöä, Länsi-Suomen karjaa sekä Pohjois-Suomen karjaa. Lue lisää…


Giesser Messer-veitset sekä ammatti- että kotikäyttöön

Nyt löytyy lihakaupasta laadukkaat saksalaiset Giesser-veitset sekä ammatti- että kotikäyttöön. Hinnat ovat edulliset, esimerkiksi 20cm kokkiveitsi 19,90€.

Muutama maininta Giesser-veitsien ominaisuuksista:
* Terä on kokonaan valmistettu korkealaatuisesta Kromi-Molybdeeni teräksestä (hiiliteräs). Esimerkiksi halvemmat veitsi-merkit joissa on ainoastaan 3-4 mm hiiliteräspinnoite ja kun se on kulutettu ja teroitettu pois vastaan tulee kova Stainless-teräs ja veitsiä on erittäin vaikea saada teräviksi.
Lue lisää…